Ikke kategoriseret

Skrivekonkurrence 2011

Tiril Lewis, 12 år, vandt gr. 1 med novellen ”De sidste toner”.

Jeg hedder Tiril Lewis er 12 år  og går i sjette klasse på Oehlenschlægersgadeskole. Næsten hver dag tager jeg efter skole, bussen ud til min halvpartpony Pikachu. Vi bliver undervist i springning om torsdagen, det synes vi begge to bare er mega sjovt 🙂

Jeg kan rigtig godt lide at sidde og læse mens jeg høre musik, eller være sammen med mine gode venner.

Sommetider popper der bare en historie frem i mit hoved, og så kan jeg sidde rigtig længe bare at tegne eller skrive historien, igen, mens jeg hører musik 😉 Musikken ville jeg for alt i verdenen ikke undvære, men jeg er mega dårlig til at spille musik eller synge 🙂

Markus R. Zimakoff, 14 år, vandt gr. 2 med novellen “Liget der stak af“.

Jeg hedder Markus er 14 år og går 7. klasse på Tibberupskolen. Jeg er vild med at læse og skrive. Jeg har altid været god til at skrive og får altid topkarakter i mine stile – måske fordi jeg læser så mange bøger.
Mine ynglings-serier er Dragonlance og Harry Potter. Dem har jeg læst flere gange. Min yndlingsgenre er fantasy. Men jeg er også vild med krimi’er. F.eks Cherub. En serie, hvor børn bliver optaget på en skole, hvor de lærer at kæmpe og tage på missioner.

Jeg elsker at spille fodbold, så i min fritid går jeg til fodbold og har jeg gjort siden jeg var 5 år.
Når jeg skal slappe af, ser jeg tv, og jeg godt lide at prøve at regne plottet ud i film.

Sofie Hoppe Søe, 11 år, blev runner-up i gr. 1 med novellen “Kortslottet“.

Jeg går i 5 klasse på Lille Næstved Skole. I min fritid går jeg til svømning og guitar. Jeg er også med i et band. Jeg bor i Næstved sammen min mor, min far, min lillesøster og min tvillingesøster (vi er tveæggede). Min tvillingesøster Freja har ikke de samme interesser som mig. Jeg vil faktisk sige at vi er vidt forskellige. Vi kan blive rigtig sure og vrede på hinanden, men vi bliver altid gode venner igen.
Jeg har altid godt kunne lide at skrive historier. Den første historie jeg lavede, var i 0. klasse. Den hed “Svømning”. Jeg er som regel den i klassen, der skriver de længste historier.
Det jeg godt kan lide ved at skrive er, at jeg selv kan bestemme hvad der sker med personerne. Jeg kan bedst lide at skrive fantasi historier, fordi man skal bruge sin fantasi mere og så er fantasihistorier sjovere at læse.

Cathrine Thordal Voss, 18 år, blev runner-up i gr. 2 med novellen “Knockout“.

Jeg er fra Hjørring i Nordjylland og har været elev på Brønderslev Forfatterskole i 2008 og 2010. Jeg har via de to kurser bidraget med 2 forskellige noveller i 2 ligeledes meget forskellige antologier for unge. Debuterede forleden med tre, korte titelløse tekster (lyrik og kortprosa) på Slagtryk.dk, et splinternyt webtidsskrift, som bliver udgivet formelt af forlaget Kronstork.
Går på Hjørring Gymnasium og HF-kursus – 2.g – sproglig studieretning. Jeg interesserer mig for: musik, fotografi, litteratur, film, sprog, kort sagt udtryk og formidling i bred forstand.
Hvad der gør mig glad: Fugle, lyde, rytmer, farven blå, stemmer, stilhed, smil, rejser, samtaler og sol m.m.